Lista cu chestii

Voiam să-i zic wish list, dar nu suport să amestec limba română cu engleza. În afară de ok, de care nu pot să scap, altceva nu zic. Şi în plus, nu e o listă de dorinţe. Nu e nici măcar o listă. Sunt doar, chestii. Adevărul e că scriu acest articol mai mult forţat, nu că mi-ar fi venit cine ştie ce idee. Nu am mai scris de mult şi am impresia că am lăsat blogul în paragină. Şi am pierdut şi cei câţiva cetitori care-şi pierd timpul pe-aici.
Deci, chestiile:
* Nu ştiu de ce mai folosesc FeedDemon, care are cam 800 feeduri necitite, dacă eu citesc doar ce am în blogroll.
* Ca în fiecare an, Crăciunul aduce alături de spiritul de Crăciun (mai mult sau mai puţin prezent) şi o stare de melancolie, depresie, o stare de “n-am chef de nimic, băi frate”. Din cauza asta ideile vin şi se duc. De rămas nu rămâne nici una.
* Starea de “n-am chef” s-a accentuat şi din cauză că nu am reuşit să-mi iau un amărât de laptop. Tot cu vechiul laptop (t41) şi cu un monitor extern lucrez. Ce-i drept, am schimbat monitorul veci cu unul LCD, şi acum nu mai îmi trebuie pauză la fiecare 10-20 de minute. Şi acum câteva minute aflai că laptopul pe care pusei ochii nu mai e la promoţie.
* Iarna vine cu zăpadă, viscol, polei, lapoviţă, şliboviţă,şi altele. Dar nici de-al dracu’ nu-mi iau cauciucuri de iarnă. Am lanţuri, am lopată, am săculeţul cu nisip, chingi de tractare (inclusiv din alea care se strâng), ce-mi mai trebuie? De zece ani merg fără cauciucuri de iarnă (şi am mers destul) şi nu am avut nici o problemă.
* M-am trezit târziu. Când m-am trezit eu, de Revelion, toate locurile erau ocupate.
* Articolul ăsta a fost de umplutură
* Ce mai e şi ăla un a-list blogger?
*  Vad că mai toată lumea se leagă de hipsteri. Nu se oftică acum ăştia emo (chiar până la sinucidere) că s-au aşezat ăştia în lumina reflectoarelor lor? Dacă tot dezgropăm morţi redescoperim focul şi reinventăm roata, n-am putea reinventa şi curentul hippie (fie el curent, cultură sau subcultură)?
*  Pisica din poza de mai sus vrea să spună că mă plictisesc
*etc
*.
*Acum plec în căutarea lerului

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.