banii, google adsense-ul si beredeul

Acum câteva zile am primit banii de la google. Nu cine-ştie-ce, dar aşa am şi eu bani de-o bere de Crăciun. De fapt, de mai multe beri. Şi de Crăciun şi până la Crăciun. Şi, probabil, şi după Crăciun. Cu alte cuvinte, o mică sumă de bani de la google adsense.
Deci, astăzi scot frumos la imprimantă hârtiuţa prin care google mă anunţă cu mândrie că mi-a trimis nişte euroi prin Western Union şi mă prezint la filiala BRD din carrefour Focşani. sau “Pseudo” Promenada Mall sau ce-o fi el.
Probabil ştiţi, şi dacă nu ştiţi vă spun acum  că am o problemă cu blondele de la berede. Problema 1, Problema 2. Acum problema la BRD era un individ, care se uită pe foaia cu datele de la Western şi mă intreabă:
-Cine este expeditorul?
-Google, scrie pe foaie.
-Care google, că scrie în mai multe locuri.
-Google ăla de la expeditor, cu service ltd.
-Păi nu putem să operam cu bani trimişi de firme, trebuie să mergeţi la o casă de schimb valutar…
1. Ce treabă are faptul că expeditorul e firmă? Are, dacă băiatul de la ghişeu habar nu are pe ce lume trăieşte?
2. De ce mă trimite la o casă de schimb valutar? Din nou, pentru că BRD a angajat un papagal pe post de operator la ghişeu.
Şi m-a trimis la plimbare. Decât să se intereseze, să întrebe pe altcineva care poate a mai operat tranzacţii WU, el a ales soluţia cea mai simplă. “Dacă nu ştiu, înseamnă că nu se poate”.
Aşa că mă îndrept spre Banca Transilvania. Aici am întâmpinat aceeaşi problemă. Dar fata de la ghişeu a ales altă soluţie. Aceea de a se infirma la alţii care au mai făcut astfel de tranzacţii.  Şi după câteva minute mi-am luat banii. Şi ştiţi care era problema?
Virgula.
Western Union nu da cu virgulă.
Şi asta a fost toată problema.
Să nu-i înjuri pe toţi incompetenţii ăia de la BeReDe?
Ba daaaa!

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.