Aproape tutorial: Cum sa pui emoticoane pe blogger

Voiam să scriu un articol interesant şi inteligent despre cum se pot pune emoticoane, sau smiley, sau zambarici pe blog, în special pe blogger, dar nu mi-a ieşit.
Ştiu că sunt destule tutoriale care explică simplu şi la obiect cum se pun emoticoane pe blogger, dar am încercat să simplific cât mai mult procedura. Din păcate, am simplificat atât de mult încât au mai rămas în viaţă câţiva zâmbrici, şi toată chinuiala mea merge doar pe FireFox si Opera. Internet Exploder nu vrea şi gata!
Dacă cineva este interesant, aici este rezultatul unei nopţi albe de js şi jquerry şi de regex:
1. Se ajunge la Blogger>Design>Editaţi html. Faceţi un back-up clickăind pe “Descărcaţi şablonul complet”, să nu păţiţi ca mine. Apoi:
2. se cauta tagul </head>, şi chiar deasupra lui se aruncă următorul cod:

<script src=’http://www.mdn.fm/files/226148_rghve/addSmileyA.js’ type=’text/javascript’/>

javascriptul ăla e uploadat pe un cont făcut pe mydatanest.com, care merge doar când vrea el, şi are şi trafic limitat. Dacă îl puteţi urca altundeva… cu atât mai bine. Emoticoanele sau zâmbăricii (nici nu ştiu dacă există cuvintele astea) sunt tot acolo. La fel, dacă le puteţi muta altundeva, ar fi perfect. Fişierul js este destul de intuitiv, se poate modifica foarte uşor.
Eu îl folosesc aşa. Folosesc FF şi îmi convine. Poate într-o zi îmi voi da seama de ce nu merge şi în InternetExplode

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.