Eu cand vreau sa follow, follow

La fel cum am un blog pe care nu-l citeşte aproape nimeni, am şi un twitter pe care îl urmăresc doar câţiva. Dar e ok, că nu m-a interesat niciodată cantitatea. Am dat follow la câţiva care mi s-au părut că merită citiţi. Mai sunt şi alţii, mulţi alţii, dar încă nu i-am găsit.
Sunt şi câţiva care consideră (cred eu) că nu spun prostii pe twitter şi mă urmăresc. Puţini, ce-i drept, dar nu asta-i problema.
Sunt unii care îţi dau follow, şi, după câteva zile, unfollow. Până să descopăr http://who.unfollowed.me/ nu mă interesau. Dar îmi dau acum seama că ăştia dau follow numai pentru followback, şi când din diverse motive nu dai follow back …. bang… unfollow. .
De ce ar vrea cineva să adune câţi mai mulţi followeri aşa? Bani nu se câştiga în mod direct, dacă ai site de promovat sunt metode mai bune, în fine.
Nu mi pe pare ok aşa Eu când urmăresc pe cineva o fac pentru că mi se pare interesant Niciodată nu m-am aşteptat să mă urmărească înapoi. Nu mă deranjează dacă da follow back, dimpotrivă, e normal să îmi convină. Dar nu ăsta e scopul principal pentru mine. Poate d-aia nici nu am decât câţiva followeri…

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.