ma voi lupta cu kilogramele

Pe vremuri, în antichitate, arătam mai bine. Aveam stomac cu pătrăţele (nu erau ele complete dar se cunoşteau) şi nişte perechi de muşchi pe ici pe colo, prin părţile esenţiale.
Dar cu trecerea timpului au venit nişte inamici, ca în reclama cu durerea şi febra cea rea. Numai că, spre deosebire de reclamă, eu nu încerc să păcălesc pe nimeni. Bere, tutun nopţi nedormite, sesiuni, stresuri, şi altele. Multe altele.
De frică, pătrăţelele s-au deghizat în cercuri, apoi şi-au unit forţele, s-au transformat într-o sferă, şi şi-au dat numele de burtă.
Muşchii au luat calea exilului.
Prin urmare, subsemnatul s-a înzestrat cu un strat protector (nu-i spun grăsime că nu sună bine) ajungând la frumoasa greutate de G=V*3, unde G = greutate iar V = vârstă.
Aşa că m-am decis să modific ecuaţia. Să ajungă undeva la G=V*2,6. Chiar dacă nu pare, ecuaţia de faţă mă îndeamnă mai mult sau mai puţin prieteneşte să slăbesc vreo 20 de kg.
Toată lumea ştie că orice program de slăbire este compus din dietă echilibrată, mod de viaţă echilibrat. sport, şi apă.
Eu, ca orice om cu chef de sport, am început cu ce era de aşteptat. Cu apa.
Un site pe care nu-l mai găsesc, dar care există mi-a spus să beau 3,8 litri de apă pe zi.
Şi aşa .. ce credeam eu că ar fi cel mai uşor, se dovedeşte a fi cel mai greu. Nu pot să beau atâta apă. Nu pot şi gata. Nu sunt fântână. Nici chiuvetă.  Nici o şansă. Măcar dacă o puteam înlocui cu bere. Dar cică berea nu prea ajută dacă vrei să slăbeşti. Că intră în conflict cu burta.
Data viitoare încerc dieta. Excluzând ceaşca de cafea de dimineaţă, sunt dispus să ţin regim de slăbire. Chiar şi mai mult. Sunt dispus să renunţ şi la cafeaua decafeinizată de seara, şi chiar şi la Cola.

PS.  În cazul în care nu se observă, nu am vorbit în totalitate serios. Singurul lucru serios de aici e titlul. Da, m-am hotărât să renunţ la forma de pară. Mă voi liupta cu kilogramele. Dacă voi învinge sau nu, rămâne de văzut.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.