Despre asistenta de la maternitatea Giuleşti

Paralel cu subiectul: 
Eu sunt şofer. De vreo 15 ani. Am mers până acum mai bine de 500.000 de km. Am trecut peste milioane de treceri de pietoni, am oprit de fiecare dată când trecea pietonul. Am salvat viaţa pietonului? NU. Era obligaţia mea să opresc.
Am ocolit destui pietoni care s-au angajat neregulamentar. Am întâlnit şi beţivi care mergeau pe banda  drum. Odată un om aproape s-a aruncat in faţa maşinii. Ce se întâmpla dacă în momentul acela aprindeam o ţigară, sau schimbam un cd? O tragedie, normal.
Cine era vinovat că nu mi-am ţinut ochii la drum? Legea ar spune că ei…. dar eu în sinea mea ştiu că în acea fracţiune de secundă nu am fost atent
Dacă, Doamne-Fereşte accidentez pe cineva pe o trecere de pietoni, cine e de vină? Cei care au pus trecerea de pietoni într-un loc impropriu, maşina că nu a frânat mai bine, Einstein, care a descoperit teoria relativităţii, sau eu, şoferul?
Dacă ştiu că maşina aia nu are frâne nu mai merg cu ea. Dacă ştiu că maşina aia are frâne slabe, merg mai încet. Mult mai încet, să pot evita orice pericol.
Pe subiect: 
Aş vrea să-i întreb pe cei care tot încearcă să o deculpabilizeze  pe asistenta de la maternitatea Giuleşti: Aveţi copii?
În rest nu comentez, nimic. Dar, dacă nu se înţelege din ce am spus mai sus, cei care au montat aerul condiţionat nu supravegheau  copiii. Directorul, managerul, paznicul, îngrijitorul, femeia de servici, nea Gheorghe din colţul străzii, nu  supravegheau copiii.

Nu cred că asistenta aia avea nevoie de PSI pentru a şti că acei copii trebuie supravegheaţi.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.