Cum se scoate cazierul la IJP Vrancea.

Din surse neoficiale şi nedemne de încredere (vorbeau unii pe stradă) cazierul de eliberează în unele zile la un ghişeu, în alte zile la alt ghişeu.
Bun, n-ar fi asta o problemă, având în vedere că undeva prin Bucureşti nu aveau toner în imprimante…
Dar uite povestea 1:
Personajul principal al poveştii 1 ajunge la ghişeu la 13.30 trecute fix. Să evite aglomeraţia. L ghişeu scria ceva … ca în foto: Eliberare cazier intre orele 14.00 şi 16.00.  Buun, personajul principal al poveştii 1  a ajuns prea devreme. Aşa că se pune pe aşteptat. Vine ora două. Prin geamul semitransparent al ghişeului se vede mişcare.  Personajul principal al poveştii 1 speră că va termina repede.  Dar … nimic. Răbdare. Ora 14.15. A trecut şi sfertul academic.  Şi ca o confirmare a faptului că miliţia nu are nimic  de-a face cu academia (oricare ar fi ea), ghişeul rămâne închis.
La 14.30, se deschide ghişeul. Alături de norii de fum de ţigară, iese un cap de miliţian şi zice:
– X-ulescu.
Vine X-ulescu, semnează o hârtie, apoi ghişeul se închide la loc.
După încă vreo 15 minute se deschide iarăşi. De data asta,  personajul principal al poveştii 1 întreabă de cazier. Omul cu ghişeu la cap răspunde:
– Mâine dimineaţă.
Asta în condiţiile în care programul era de la 14.00 la 16.00, şi nu era nici măcar ora trei.

Povestea 2 e mai scurtă – nefiind de faţă – , dar la fel de ireală.
 Personajul principal al poveştii 2 ajunge dimineaţă la ghişeu, dă ce trebuie acolo (chitanţă, cerere, etc) şi nu i se eliberează pe motiv că …. atenţie….. este condamnat. Şi închis. Şi de ce este personajul principal al poveştii 2 acolo, că ar fi trebuit să fie închis….
În partea a doua a programului (atunci era deschis între 14 şi 16), personajul principal al poveştii 2 s-a dus din nou la ghişeu. De data asta era altă persoană, care a eliberat cazierul pe loc.
Personajul principal al poveştii 2 i-a spus persoanei de la ghişeu ce problemă a avut dimineaţa, şi i s-a răspuns că nu e nici o problemă. cazierul e curat.
Deci … concluzia?

Notă:
Să nu-mi sară cineva în cap, eu fiind un om cu frică de miliţieni, ţin să precizez sau nu faptul că toate aceste poveşti sunt inventate sau nu. Orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare sau nu.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.