Juca-m-aş spânzurătoarea online

Într-una din frumoasele zile de vară pline de ploi şi inundaţii pe alese, când îţi vine să stai în casă şi să faci diverse chestii, eu am stat în casă şi am făcut o spânzurătoare.
Mi se pusese pe pleată (că chelie ..de unde?) să joc spânzurătoarea. Şi cu nimeni nu voia să se joace cu mine am căutat un joc spânzurătoarea online. Dacă ştiam engleză jucam spânzurătoarea online în engleză, dar dicţionarul meu mintal era în pauză la acea vreme.
joc spanzuratoarea online
Şi cum nu am găsit nici o spânzurătoare online  în limba română care să îmi placă, m-am decis să îmi fac propriul meu joc spânzurătoarea online.
Aşa că am desenat iute o prostie ca cea din imagine în Inkscape, şi m-am apucat de php. Si a ieşit o prostie de joc, numai bun de pierdut timpul.
Din păcate, nu l-am putut juca foarte mult, deoarece eu am scris şi cuvintele…
Pentru a juca  spânzurătoarea online, şi în limba română, click pe poza cu nea spânzutatu’ de mai sus.
Disclaimer: Dacă nu place, nu aruncaţi cu comentarii nasoale în dizainăr. Eu l-am făcut pentru mine, dar cum ştiam majoritatea cuvintelor, nu mai avea nici un farmec.
Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.