De ce s-a sinucis Mădălina Manole

Mi-a trebuit ceva vreme să îmi dau seama dacă fapta (dacă chiar a fost sinucidere) este condamnabilă sau nu. Dacă a fost o dovadă de curaj sau de laşitate. Nu ştiu. Dar nu cred prostiile din presă cu eşecul profesional, cu faptul că a fost refuzată de nu ştiu câte case de discuri. Motivele, adevăratele motive ea le ştie. Urăsc speculaţiile din media. Faptul e consumat. Era de-ajuns un “odihnească-se în pace”. Dar nu ne putem limita la asta. Sunt unii care mor să afle de ce. Parcă-l văd pe Diaconescu inventând cine ştie ce mizerie să ţină prostimea cu ochii căscaţi în televizor.
Lăsând aberaţiile la o parte, eu cred că un om normal la cap (nu ştiu exact ce-nseamnă asta, doar am fost psiholog) nu s-ar sinucide fără un motiv întemeiat. Chiar dacă pentru unii pare o prostie.
Laşitate sau curaj, sinuciderea tot sinucidere rămâne. În ambele cazuri există un motiv serios. Şi nu cred că judecata e bine – e rău îşi are rostul.
Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.