Cum sa te trezesti dimineata

Dintotdeauna am avut probleme cu trezitul. De obicei dorm opt ore. După opt ore mă trezesc imediat. Dar mai sunt cazuri (ca cel de azi) când nu pot dormi 8 ore, prin urmare trezitul dimineaţa este un chin. Prin urmare am găsit o soluţie care 90% funcţionează.
1. Televizorul porneşte cu câteva minute înainte de alarmă. De obicei pe ştiri. Înainte îl lăsam pe muzică, dar mai rău adormeam, dacă era ceva lent.
2. Alarmele la telefoane, setate la câteva minute distanță. De obicei opresc alarma de vreo 5 ori înainte să o bag în seama. Am noroc că nu nimeresc butonul de oprire, ci pe cel de amânare. Şi uite-aşa vreo jumătate de ora alerg prin somn după telefoane.
3. Cea mai eficientă este ” trezeşte-mă şi pe mine mâine dimineaţa la ora x”. Condiția esențială este ca persoana rugată să se trezească ea. Dacă nu, e grav. Dacă persoana se trezeşte are misiunea ingrată de a te bate la cap până zici:
“M-am trezit, gata, lasă-mă, îs treaz.”

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.