Apa la delcou

Apropo de furtuni, inundaţii, şi gropi cu apă. Nu ştiu dacă am mai spus-o, dar cu ceva timp o urmă, cred că în urma unei ploi torentiale, o stradă undeva pe lângă spitalul rm-sărat s-a inundat. Şi norocos ca de obicei, trebuia să trec pe acolo.
Norocos din cale-afară, mă pomenesc că se opreşte maşina. Motivul era evident, şi pentru mine şi pentru cei din spatele meu care aşteptau liniştiţi să mă depăşească.
Numai un cap-de-cretă prost se bagă în faţă, opreşte lângă mine, deschide geamul şi îmi zice să pornesc mai repede. Îi zic că mi-a intrat apa la delcou, şi el:
– Vezi tu acuma apă la delcou! Pleacă, opreşte pe contra-sens unde avea loc şi vine la mine hotărât să mă amendeze. Între timp, maşina a pornit, mă înfig în acceleraţie şi plec.
Şi uite-aşa, văd în oglindă un cap-de-cretă care se agită şi-mi face cu mâna. Sper să nu mă mai întâlnesc cu el vreodată…

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.