Puteam să mai minţim încă 6 luni…

Pe cine dragă domnule Vlădescu ? Puteaţi să vă minţiţi pe voi înşivă…puteţi să vă minţiţi în continuare, dar nu pentru mult timp… Am eu o bănuială (aşa apolitic cum sunt) că Băsescu se va “spăla pe mâini” de voi toţi, cu poloBoc cu tot.. dar asta e altă poveste :).

Nu mi se pare nimic exagerat afirmaţia asta de vreme ce 90 % din români stiu că suntem minţiţi. Ce mă miră pe mine e că mai sunt unii rătăciţi mintal care cred că Băsilă şi premierul lui (că doar e al lui, personal) fac ce trebuie. Cineva pe ziare.com într-un comentariu era foarte indignat că Băsescu ar vrea. săracu, da nu-l lasă ăştilalţi… Oricum, fiecare ţară cu proştii ei.
Revenind, faptul că Vlădescu a recunoscut ceea ce ştiam cu toii, nu mi se pare o stire. Asta nu va schimba nimic. Ciudat e că nu a spus-o din greşeală, el chiar era convins că face un lucru bun afirmând în gura mare că am fost minţiţi, şi că puteam să fim şi de-acum, dar nu.. noi ar fi trebuit să-i mulţumim că de acum ne vor spune adevărul. Oare?
PS. Cineva a spus pe undeva “Să mai strângem cureaua”…. Mi se pare o chestie apropiată de …”Să mai luăm o haină pe noi” …
Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.