Dan Diaconescu in reluare

Avem justiţie. A fost prins cel mai mare mafiot al ţării…
Dan Diaconescu. 
L-au arestat preventiv, pentru 29 de zile. Într-adevăr, acest groaznic infractor nu putea fi judecat în libertate. Nu mai putea fi lăsat o zi să se plimbe liber pri libertate… nu … acest groaznic şi abominabil infractor periculos.
Am auzit la o ştire că l-ar fi sunat pe Beşilă şi nu i-a răspuns. Oare nu erau ei doi prieteni la toartă, ca să nu zic cataramă? Nu a venit Băsescu la Diaconescu în studio?
În concluzie, mă bucur că justiţia română (sau ce-o fi ea) îşi face treaba. Ce jafuri, ce omoruri, ce trafic de droguri, de arme, de carne vie, ce evaziuni de milioane? …. astea-s infracţiuni minore… ăsta era adevăratul infractor. Justiţia noastră are un mod ciudat de a rezolva lucrurile.

Arestări spectaculoase apar mai mult în apropierea alegerilor…. şi cam atât. 5 ani de zile adevăraţii infractori pot dormi liniştiţi. Cu cât ai mai multe “cunoştinţe” cu atât dormi mai liniştit.
PS.Adevărul e ca eu nu am înţeles care e pericolul public aici. Nu suport nici postul lui de televiziune, nici pe Dan Diaconescu. Dar totuşi …
PS2. Şi nu înţeleg …. tembelii ăia de la CNA au ceva cu cătuşele? De ce erau blurate?
E ceva nepotrivit aici?

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.