Politica mea

Oricât am încercat, nu îmi place politica. Nu pot (sau nu vreau) să înţeleg toate certurile, luptele pentru putere, nevoia de a avea cât mai mult indiferent de costuri.
Este clar şi pentru mine ce este pentru toată lumea. Cei ce ne conduc se gândesc în primul rând la ei. Mult timp nu am crezut asta. Poate sunt eu mai naiv, dar credeam că un şef de stat, oricât ar fura, (şi sunt convins că toţi fură) nu ar face nimic în detrimentul ţării. Acum nu mai cred asta.
Din păcate, cred că Brucan s-a înşelat. Nu ne-a ajuns 20 de ani pentru a ne deştepta. Mai cred şi că nimic nu se va schimba. Băsescu va rămâne acolo, Boc nu va demisiona, sau dacă o va face va fi înlocuit de cine vrea Băsescu, oamenii au ieşit şi vor mai ieşi în stradă degeaba, şi tot aşa. Nu cred că se va schimba ceva. Dar, cum spuneam, nu mă pricep la politică, este doar părerea mea.
Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.