Mi-am spart capul

De vreo două – trei ore sunt fericitul posesor al unei frumoase răni la cap, mică, nu mare, cam de vreun cm, dar enervantă rău.
Cum am ajuns în posesia ei:
Dimineaţă plec hotărât să schimb uleiul  la CV, mă duc să cumpăr ulei, şi mă întorc bucuros şi cu viteză, drept în zona portbagajului, pe care îl uitasem deschis. Atât de tare am lovit săracul portbagaj că s-a ridicat în sus şi s-a închis . Şi la nova portbagajul e al dracu de greu. Şi de ascuţit în colţuri.
Nu mi-am dat seama de rană decât după ce mi-am trecut mâna prin păr şi a ieşit  cu pete roşii. Şi uite-aşa, am ajuns de nevoie şi la camera de gardă. Nu că ar fi fost cine ştie ce rană, dar tanti farmacista nu a vrut sub nici un chip să îmi dea  un dezinfectant… că dacă e adâncă, dacă e rugină… etc..
La camera de gardă le-am zis:
“Mi-a căzut portbagajul în cap” … şi nu ştiu de ce, dar am impresia că le-am dam dezamăgit  pe asistente… se aşteptau la ceva mai grav….
Îmi pare rău că le-am dezamăgit. Promit că data viitoare o să mă străduiesc să lovesc mai cu putere portbagajul, s-o fac mai mare…
Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.