BereDeNet

Evenimentul extraordinar al zilei de ieri: 
BRD Net mă binecuvântează cu următorul mesaj “Contul dvs nu poate fi accesat din motive de securitate”
De SECURITATE. Adică ce dracu am vrut să fac? Să-mi sparg contul să-mi fur singur căciula?
Partea comică însă acum urmează:
Sunt la Telverdele ăla cu 0800. Şi nu vrea de pe mobil…. Nu-i nimic, mai am! Sun la BANCA(22622)… nici ăsta nu merge… nu mai ştiu de ce… mi se pare că la Cosmote nu functionează.
Apoi sun la un număr normal. Îmi răspunde bucuros un robot, care mă anunţă pe o voce robotică faptul că mă taxează cu 20 centi pe minut… Bun… în două minute termin, îmi zic eu. Şi mă refer numai şi numai la convorbirea telefonică.
Dar socoteala de-acasă …
Şi stau şi ascult, si apăs pe butoane, şi într-un final îmi cere nu-ştiu-ce cod, sau parola, sau ceva de acces. Nu am. Închid. Mă enervez şi le trimit email.
Mă sună… fix când eram în trafic. Îi rog să mă sune peste o ora, dar peste ora aceea nu aud telefonul. Mă rog, aici e vina mea, trebuia să stau lipit de telefon… nu ? Sun la numarul care m-a sunat… dar îmi raspunde  cu amărăciune şi durere în glas acelaşi robot de la începutul postului.
Peste câteva ore, primesc email de la ei, cum că din păcate nu am putut fi contactat, şi să-i sun eu să lămurim problema.
Tocmai când mă pregăteam să-i felicit în gând, văd că numerele de telefon sunt exact acelea pe care le-am încercat fără succes.
Să nu te enervezi? Ba da… cu toate că până acum nu am avut probleme su serviciul lor de relaţii clienţi… eu tot nu înţeleg două lucruri:
– de ce nu pot lua legatura cu ei telefonic.. ce e cu codul ăla pe care mi-l cere si..
– de ce este contul blocat din motive de securitate cand eu nu l-am mai accesat de nu mai ţin minte…
În rest… numai de bine!
Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.