Mincinosul mincinoșilor varianta Liviu Pop

mincipopAșa am auzit, că Liviu Pop, știți voi, ăla care a ajuns din lider de sindicat ceva senator și s-a specializat în pupat lăudat PSD-ul, ar fi cam mincinos. Eu nu pot crede așa ceva, este de neconceput ca un senator, fost lider de sindicat să fie așa slugarnic cum zice lumea. Nește invidioși dom’le…

Dar se pare că domnul senator a folosit un detergent foarte eficient pentru spălarea… de păcat (a se citi “pe creier”) și e convins că PSD-ul dumnealui respectă în totalitate programul de guvernare. Cum, nu ați înțeles? PSD RESPECTĂ ÎN TOTALITATE PROGRAMUL DE GUVERNARE.

Dumnealui postează asta pe facebook:

screenshot-www.facebook.com-2017-06-08-11-29-49Iar lumea se minunează de cât de onest și integru e acest domn, și îl felicită:

comm1 comm2 comm3 comm4

Asta n-ar fi o problemă, dar individu’ ăsta pare că trăiește pe o altă planetă, unde există o altă realitate. Sau așa se vede de la el de sus? Și când te gândești că odată îl apreciam… chiar foarte mult.

 

 

Dacă ți-a plăcut spune și la alții
Updated: 8 iunie 2017 — 10:25 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.