Motorul care merge cu apă

Incredibilul incontestabilul și senzaționalul site expunere.com prezintă cazul unui băcăuan care a inventat motorul care merge cu apă. Băcăuanul ăsta este un geniu nedescoperit, un Einstein în miniatură care – ca și ceilalți adepți ai teoriei conspirației, ca să nu le zic schizofrenici – se plânge că i se pune bețe în roate când el are o invenție genială.

I-auziți ce zice seriosul echidistantul și obiectivul site expunere punct com.

Invenția lui Gheorghe Bordeianu nu a rămas doar pe hârtie. Băcăuanul și-a pus în practică invenția și merge de ani de zile numai cu mașini pe care le alimentează doar cu apă sau, la nevoie, chiar cu suc și urină.

Merge cu suc și urină. Cu alte cuvinte, poți să te piși în el de motor! Că tot merge!

Apare pe acolo și un reportaj făcut de Antena 1 în care explică el cum separă apa în hidrogen și oxigen. Cum cu ce? Cu aparatul de separat apa în hidrogen și oxigen. Da, știu că se poate prin electroliza sau prin oxidare (parcă)… am fost și eu la două ore de chimie în tot liceul. Sau fizică. Dar “separatorul de hidrogen și oxigen” sună mai bine.

Abia aștept să apară pe piață această invenție. Ar trebui, dacă tot funcționează și cu urină, să fie dotată și cu un WC. Vara la bere… rezolvi două probleme dintr-odată. Ai și unde să-ți rezolvi nevoile fiziologice, și produci și combustibil pentru mașină.

Între timp, aștept noua invenție… racheta care merge cu mămăligă. Sau tractorul care merge pe bază de bășini.

Dar dacă tot m-am dat mare fizician – că voiam să zic ceva și de principiile termodinamicii de care domnu inventator nu cred să fi auzit- am făcut și eu o schiță. Practic, am desenat pe hârtie cum ar trebui să arate un motor care funcționează cu apă, și l-am pus pe o mașină. Deci, în avanpremieră vă prezint… mașina cu motor cu apă naturală de izvor care se alimentează dintr-o cană.

schita-motor-apa

Nu-i așa că o să-mi dea ăștia brevetul de inventăreț?

Dacă ți-a plăcut spune și la alții

7 Comments

Add a Comment
 1. Bai, roata aia se numeste zbat. asa erau vapoarele acu 140 de ani.

  Cat despre bacaoanul ala, nush ce sa zic. Hidroliza se numeste procedeul de separare apain oxigen si hidrogen. ideea e ca iti trebe energie ca sa separi apa. apoi oxigenul si hidrogenul sa le arzi ca si cmbustibil

  1. Da, nu știam cum se numeste prostia aia, am cautat la roti pe Google de mi-au ieșit ochii :)) Ca principiu cred ca ar funcționa.. sa folosești hidrogenul din apă. Dar să mergi 500 de km sau cât zicea ăla acolo cu apă urină sau suc… tre sa recunosc ca m-am amuzat.

 2. Dar daca functioneaza si ne scapa de combustibilii fosili, ei? O sa avem noi cel mai cel geniu din istorie, ala care a salvat Pamantul? In schema ta lipseste o piesa…cine toarna apa pe zbatul care invarte roata?

  1. N-am reușit să-l desenez, știu…. :((( Dar am încercat

 3. Se poate realiza o instalatie care produce energie din lichide folosind forta gravitatiei;prin caderea unui lichid dintr-un vas se creeaza un vid in vasul respectiv care aspira pentru compensare din lichidul amplasat ceva mai jos decat capatul furtunului de curgere(prin calcule se poate determina sectiunea de admisie si cea de evacuare).Caderea lichidului de evacuare poate actiona la infinit o turbina de producere energie electrica(a se tine cont ca diferenta de aspiratie este mai jos decat cea de evacuare(acesta este tot avantajul instalatiei;eu am realizat-o dar am renuntat cand am vazut ce dobitoci sunt la OSIM).

 4. Alooo…hol 123Nelu, am impresia ca si tu esti tot din Bacau.
  Nu cumva stai pe langa nea Gheorghe Bordeianu si sufla vantul din directia aia?
  Cum poti afirma ca o cantitate de lichid care curge si face vid,
  va putea aduce din adancuri mai mult lichid. Daca zici ca ai realizat
  ceva fa si tu un desen ca al lui… asta cu masina cu apa din cana!
  Daca pe inventie nu castigi numic poate castigi ceva pe desen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.